به وسیله سرکه سیب وزن خود را کم کنید

سرکه سیب (1)

استاد کارول جانسون بیش از یک دهه در حال مطالعه بر روی تاثیرات سرکه بر بدن است، وی به این نتیجه رسیده است که سرکه به مقدار قابل توجه‌ای قادر به کم کردن وزن بدن نیست.

در همین راستا در سال‌های قبل در ژاپن تحقیقاتی به عمل آمد، نتایج حاصل از این تحقیقات این بوده‌ که به افرادی ۲ بار در روز به میزان دو قاشق غذاخوری سرکه رقیق به همراه غذا خوراندند، پس از ۱۲ هفته افراد مورد آزمایش به میزان تقریبا ۲ کیلوگرم وزن از دست داده‌اند.

چگونه به وسیله سرکه وزن خود را کاهش دهیم؟

به گزارش نشریه اینترنتی نوجوان ها به نقل از فردا، وقتی سیب را تخمیر کنید از آن مایع‌ای به دست می‌آید به نام سرکه این ماده بسیار مفید بوده و بیشترین کارایی آن در آشپزخانه است. سرکه به خاطر اسیدی بودنش خاصیت ضد باکتری‌یایی و قارچی دارد و همچنین برای تقویت پوست و مو و حتی نظافت و لکه‌بری جرم‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و اما مهم‌ترین کاریی سرکه را که می‌خواهیم در این گزارش به آن بپردازیم خاصیت لاغر کنندگی آن است. سرکه با سوزاندن چربی‌ها و مانع شدن از جذب نشاسته توسط روده‌ها از اضافه شدن وزن جلوگیری می کند.

کارول جانستون استاد دانشکده تغذیه و سلامت از دانشگاه آریزونا می‌گوید:«سرکه سیب باعث کاهش وزن می‌شود اما این تاثیر کم و در دراز مدت اتفاق می‌افتد»

استاد کارول جانسون بیش از یک دهه در حال مطالعه بر روی تاثیرات سرکه بر بدن است، وی به این نتیجه رسیده است که سرکه به مقدار قابل توجه‌ای قادر به کم کردن وزن بدن نیست. در همین راستا در سال‌های قبل در ژاپن تحقیقاتی به عمل آمد، نتایج حاصل از این تحقیقات این بوده‌ که به افرادی ۲ بار در روز به میزان دو قاشق غذاخوری سرکه رقیق به همراه غذا خوراندند، پس از ۱۲ هفته افراد مورد آزمایش به میزان تقریبا ۲ کیلوگرم وزن از دست داده‌اند.

جانستون در ادامه می‌گوید که سرکه می‌تواند تغییراتی در متابولیک بدن ایجاد کند که منجر به کاهش وزن شود. برخی از شواهد علمی ثابت می‌کند که اسید استیک موجود در سرکه بر متابولیسم چربی‌های بدن تاثیرگذار است. وی می‌گوید:«این تحقیقات به اندازه کافی بر روی بدن انسان بررسی نشده است». این خود دلیل بر آن است که کم کردن وزن بدن بطور محسوس و قابل لمس توسط خوردن سرکه رد می‌شود.

 سرکه رقیق می‌تواند سطح قند خون بدن را کنترل کند

برای کسانی که از دیابت و یا قند خون بالا رنج می‌برند و یا حتی بین افراد سالم، خوردن غذا‌های نشاسته‌دار سنگین مثل ماکارانی و پیتزا منجر به افزایش قند خون می‌شود (چون بدن نشاسته را تبدیل به قند می‌کند) و همچنین مصرف این‌گونه غذاها باعث افزایش بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود. با این تفاسیر پژوهش‌های جانسون نشان داده که اسید استیک موجود در سرکه می‌تواند از تولید قند خون ناسالم جلو‌گیری کند. از دیگر مزایای سرکه این است که در هضم کردن غذا سهولت می‌بخشد.

وی در ادامه می‌گوید:«انواع سرکه‌هایی که به صورت طبیعی از تخمیر میوه‌ها بدست می‌آید، حاوی اسید استیک هستند، فقط مقدارش متفاوت است» جانسون می‌گوید:«تفاوت زیادی در سرکه‌های به دست آمده از میوه‌ها وجود ندارد، مهم اسید استیک موجود در آنها است که مورد توجه قرار می‌گیرد»

نحوه مصرف درست سرکه

استاد دانشکده تغذیه دانشگاه آریزونا می‌گوید:«به هیچ وجه سرکه را بصورت خالص مصرف نکنید، بلکه آن را با آب رقیق کرده بعد به مقدار یک قاشق غذا خوری همراه غذا میل کنید، تا از فوایدش بهره ببرید. رقیق کردن باعث می‌شود سرکه راحت‌تر بلعیده شده و شخص مصرف را کننده دچار مشکل نکند. با خوردن این مقدار سرکه رقیق شما در هضم غذا به معدتان کمک زیادی می‌کنید»

معایب خوردن سرکه

اگر موقع خوردن سرکه آن را با آب رقیق نکنید، ممکن است به گلو و مری شما آسیب وارد شود. در ضمن سرکه به دلیل اسیدی بودن قاتل مینای دندان به حساب می‌آید. با رقیق کردن آن هم به گلویتان آسیب نمی‌رسد، و هم دندان‌های شما در امان خواهند ماند. سعی کنید در موقع خوردن سرکه آن  را در درون دهانتان نگه ندارید چون این کار آسیب بیشتری به دندان‌های شما وارد می‌کند.

حرف آخر

جانسون در ادامه می‌گوید:«بهترین روش مصرف سرکه رقیق کردن آن با آب است و نیز سعی کنید که در طول شبانه روز کمتر از ۴ قاشق غذاخوری سرکه رقیق مصرف کنید و ترجیحا به همراه غذا میل شود و کسانی که از ناراحتی معده رنج می‌برند، حتما با دکتر خود مشورت کنند تا از مزایای آن بهره بیشتری ببرند». یادمان باشد که مصرف سرکه در میان انسان‌ها قدمت هزار ساله دارد به شرط آنکه در مصرف آن زیادی روی نکنیم و اگر با ما سازگاری نداشت، به هیچ وجه در خوردن آن به خود زحمت ندهیم و هر آنچه که در اره لاغر کردن توسط سرکه می‌گویند بدون تحقیق و مطالعه نپزیریم.

امتیاز به این نوشته
شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
چگونه گیاهان برای زمستان آماده می شوند؟/گیاهان در زمستان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *