چگونگی راه اندازی استارتاپ
استارتاپ یا شرکت نوپا به یک شرکت یا کسبوکار گفته میشود که معمولاً به تازگی و در نتیجه ی کارآفرینی ایجاد شدهاست، رشد سریعی دارد، و در جهت تولید راهحلی نوآورانه و دوامپذیر برای رفع یک نیاز در بازار شکل گرفتهاست. افرادی که تصمیم به راهاندازی استارتاپ دارند، عموما به دنبال راههایی برای جذب کمک و راهنمایی در شروع مسیر هستند.
عموم سؤالاتی که ذهن افراد علاقهمند به حوزه استارتاپ و ارزشآفرینی را به خود مشغول میکند، مربوط به شروع مسیر و جذب کمک از افراد و منابع مختلف است. سؤالی در این مورد در وبسایت Quora منتشر شده که کالون اندروس، مدیرعامل استارت آپ Gremlin به آن پاسخ داده است.
ارتباط بین استارتاپ ها و سرمایه گذاران
داشتن کمک در شروع استارتاپ بسیار مفید است. به عنوان مثال سرمایهگذاران ابتدایی را در نظر بگیرید. شاید در ابتدا به جذب آنها شک داشته باشید؛ اما پس از مدتی، متوجه میشوید که حضور آنها، میتواند موتور پیشران استارت آپ شما باشد. سرمایهگذاران اولیه در جذب مشتری به شما کمک میکنند و در مرحله بعدی میتوانید با استفاده از کمک آنها، کارمندان خوبی استخدام کنید و تیم خود را گسترش دهید.
شریک شما در استارتاپ چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
شریک خوب کمک دیگری است که قطعا به آن نیاز دارید. شریک شما در تأسیس استارتاپ باید فردی باشد که به او کاملا اعتماد داشته باشید و او را بشناسید. مؤسسان استارت آپ در طول مسیر با چالشهای مختلفی روبهرو میشوند و حتی درگیریهای متعددی با هم خواهند داشت. این نکته که شریک شما فردی قابل اعتماد باشد و نظراتش را با قاطعیت و در جهت پیشرفت شرکت بیان کند، کمک بزرگی خواهد بود. طرفین شراکت باید به این نتیجه برسند که نظر و بازخورد دادن، باید به دور از تمامی روابط دوستی انجام شود. نکته مهم دیگر این است که هر یک از شرکا، موفقیت دیگری را موفقیت خودش بداند و برای آن تلاش کند.
در مرحله بعدی به دنبال مربی یا منتور باشید. فردی که بهنوعی مسیر امروز شما را مدتی قبل رفته باشد و بتواند تجربیاتش را عرضه کند. پیدا کردن این افراد در مراحل ابتدایی کمی دشوار است؛ اما در صورتی که با مربی مناسبی ارتباط برقرار کنید، بسیاری از اشتباهات رایج میان استارتاپها را انجام نخواهید داد.
سخن پایانی
از امتحان کردن نترسید. کارهای بنیادی برای اداره شرکت را تا مدتی خودتان انجام دهید و سختی اجرا را با تمام وجود لمس کنید. یک کارآفرین احتمالا در شروع کار باید تمامی وظایف حسابداری، مدیریت منابع انسانی، بازاریابی و حتی کدنویسی را خودش انجام دهد. برای این حد از درگیری آماده باشید و هراسی از تجربه کردن این موارد نداشته باشید. این کار، درک سختی کار تیم را به شما میدهد و در نتیجه، میتوانید منابع بهتری در اختیار آنها قرار بدهید و البته، ارزش کارشان را نیز بیشتر درک خواهید کرد.
inc.com
کاربر عزیز
چنانچه این مطلب مورد توجه شما قرار گرفت، لطفا آن را لایک کنید.