قائم مقام مدیر اجرایی بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان تماشای نمایش را عاملی مهم در ارتقاء خلاقیت و شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان دانست.
هادی فیض منش گفت: بی تردید بزرگترین دغدغه جامعه در ابعاد بزرگ و کوچک آن، از یک خانواده گرفته تا کشور کشف استعدادها و کمک به بروز خلاقیت کودکان است.
وی افزود: خانواده ها و متولیان تعلیم و تربیت کودکان در جامعه همواره به دنبال این هستند تا با کمک در رشد خلاقیت کودک او را در راه رسیدن به هدفش که مطابق توانایی هایش هستند؛ کمک کنند.
فیض منش تصریح کرد: به گفته متخصصان امر یکی از دلایل هوش بسیار بالای کودکان امروزی وجود محرک های ارتباطی در دنیای پیرامون آن هاست، به گونه ای که کودک را نسبت به نسل های گذشته باهوش تر نشان می دهد. بنابراین بشر به تجربه دریافته که شرایط را باید برای کمک به کودک در راه نشان دادن خلاقیت او مهیا کند.
وی تأکید کرد: در این راه یکی از موثرترین و اصیل ترین روشها، استفاده از هنر نمایش است. تئاتر با ارتباط مستقیمی که با کودک برقرار می کند، او را با نکاتی آشنا می سازد که شاید تا کنون با آن برخورد نکرده است.
قائم مقام مدیر اجرایی بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان گفت: تئاتر باعث واکنش ذهن کودک به مسئله طرح شده در نمایش می شود و او را با مفاهیم جدید آشنا می کند.
فیض منش تأکید کرد: تئاتر باعث می شود تا خصلت هایی چون کم رویی، نبود اعتماد به نفس، ترس و سایر خصیصه هایی که ممکن است در یک کودک و نوجوان وجود داشته باشد، از بین برود و راه را برای بروز خلاقیت او باز کند.
منبع : پانا