۱۰ درمان خانگی برای از بین بردن جوش های بلوغ

چگونه جوش های دوران بلوغ را از بین ببریم؟

جوش غرور یا همان جوش دوران بلوغ جزو مشکلاتی است که اکثر نوجوانان با آن دست و پنجه نرم می کنند. این مشکل به دلیل تغییرات هورمونی و در سنین 13 تا 20 سالگی ایجاد می شود.
این جوش های مزاحم باعث می شوند تا نوجوانان اعتماد به نفس خود را از دست بدهند و به دنبال راهی برای بازیابی سلامت پوستشان بگردند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا در ادامه روش های درمان خانگی جوش صورت در سن بلوغ را شرح دهیم.

چگونه جوش های دوران بلوغ را از بین ببریم؟

اکثر نوجوانان در سنین ۱۳ تا ۲۰ سالگی جوش های سرسفید و سرسیاه را تجربه کرده و به همین دلیل به دنبال درمان خانگی جوش های بلوغ می گردند.
خوشبختانه امروزه با استفاده از انواع شوینده های صورت و محصولات مراقبتی پوست می توان این مشکل را حل کرد. در واقع راه های رفع جوش بلوغ بسیار زیاد است؛ اما ما در ادامه کارآمدترین راهکارها را معرفی می کنیم.

درمان جوش بلوغ با شستشوی صورت

اولین و مهمترین کاری که برای درمان جوش بلوغ پیشانی و صورت باید انجام دهید شست و شوی پوست است. برای این کار می توانید با استفاده از شوینده مخصوص پوست صورت خود را روزانه دو بار بشویید.
با شستشوی صورت میزان چربی پوست تنظیم شده و آلودگی های سطح آن پاک می شوند. به این صورت جوش های پوستی کاهش پیدا کرده و به مرور درمان خواهند شد.

درمان جوش صورت با روغن جوجوبا

برای درمان خانگی جوش بلوغ پسران و دختران نوجوان می توان از روغن جوجوبا کمک گرفت. این روغن دارای خواص ضد التهابی، محافظتی، مرطوب کنندگی و جوانسازی پوست است.
این روغن سبوم یا چربی پوست صورت را تنظیم کرده و با وجود خواص ضد میکروبی اش باعث رفع جوش های صورت می شود.

شما می توانید روغن جوجوبا را مستقیماً روی جوش های صورت بزنید یا آن را با ماسک صورت خاک رس ترکیب کنید. از این روغن گیاهی روزانه دو بار استفاده کنید تا به مرور جوش های صورتتان برطرف شوند.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
آموزش زبان انگلیسی به کودکان: روش‌ها، اصول و اهمیت

درمان جوش صورت با ماسک جو دو سر

اگر به دنبال راهی برای درمان خانگی جوش صورت در سن بلوغ می گردید می توانید ماسک جوی دو سر را امتحان کنید. برای این کار ۲ قاشق چای خوری جو دو سر را با یک قاشق چای خوری جوش شیرین و چند قطره آب مخلوط کنید تا خمیر یکدستی تهیه شود.

این خمیر را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی پوست صورت قرار دهید. بعد از گذشت این زمان صورت خود را با آب ملایم شسته و از مرطوب کننده استفاده کنید. با استفاده از ماسک جو دو سر پوست صورت لایه برداری شده و جوش های پوستی از بین می روند. از این ماسک می توانید یک بار در هفته استفاده کنید.

درمان جوش های بلوغ با آلوئه ورا

اگر قصد درمان جوش بلوغ پیشانی ، گونه و گردن خود را دارید می توانید از آلوئه ورا کمک بگیرید. این گیاه دارای خواص آنتی باکتریالی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است، بنابراین با استفاده از آن می توانید جوش های دوره بلوغ را برطرف کرده و از ایجاد جوش صورت جلوگیری کنید.

برای تهیه ماسک آلوئه ورا یک برگ آلوئه ورای تازه را برداشته و ژل آن را خارج کنید. شما می توانید این ژل را مستقیماً روی پوست صورت خود بزنید یا ابتدا چند قطره روغن درخت چای به آن اضافه کنید.
اجازه دهید این ماسک خانگی بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی پوست صورتتان بماند. در نهایت پوست صورت خود را بشویید و از آبرسان و مرطوب کننده استفاده کنید.

چگونه جوش های دوران بلوغ را از بین ببریم؟

رفع جوش صورت با ماسک توت فرنگی و ماست

اگر برایتان سوال است که چگونه جوش های دوران بلوغ را از بین ببریم پیشنهاد می کنیم ماسک توت فرنگی و ماست را امتحان کنید. برای تهیه این ماسک خانگی دو عدد توت فرنگی را له کرده و سه قاشق ماست و یک قاشق پودر برنج را با آن ترکیب کنید.
بعد از مخلوط کردن این مواد خمیر به دست آمده را به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست صورتتان قرار دهید. به این صورت منافذ پوست پاکسازی شده و چربی صورت تنظیم می شود.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
چگونه از بندرعباس به قم سفر کنیم؟

درمان جوش صورت با لیمو

برای درمان خانگی جوش صورت در سن بلوغ می توانید از ماسک لیمو و عسل استفاده کنید. برای این کار یک قاشق چایخوری عسل را با یک قاشق چایخوری آب لیمو ترکیب کرده و این مخلوط را با پنبه روی جوش های صورت خود بزنید.
اجازه دهید این ماسک به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی پوستتان بماند و سپس صورتتان را با آب ملایم بشویید. از این ماسک روزانه یک بار استفاده کنید.

درمان جوش صورت با روغن زیتون

برای درمان خانگی جوش های بلوغ می توانید از روغن زیتون استفاده کنید. البته استفاده از این روغن بیشتر به افرادی که پوستی خشک دارند توصیه می شود.

برای این کار دو تا سه قطره روغن زیتون را روی پوست صورت خود ماساژ داده و سپس یک حوله گرم و مرطوب را روی پوستتان بگذارید. 15 تا 20 دقیقه صبر کنید و سپس صورت خود را با آب ملایم بشویید.
به این ترتیب پوست صورت رطوبت رسانی شده و به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی روغن زیتون، جوش های صورت برطرف می شوند.

چگونه جوش های دوران بلوغ را از بین ببریم؟

درمان جوش های بلوغ با ماسک دارچین و عسل

عسل و دارچین دارای خواص ضد باکتریایی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند. به همین دلیل این مواد در درمان جوش های صورت تاثیر گذارند.

اگر قصد درمان خانگی جوش های بلوغ را دارید می توانید ماسک دارچین و عسل را تهیه کنید. برای این کار نصف قاشق چای خوری دارچین را با یک قاشق چایخوری روغن نارگیل و ۲ قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید. این مواد را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی پوست صورت قرار داده و سپس بشویید.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
آیا کوییک بخریم یا نه؟

درمان جوش صورت با تخم شنبلیله

از راه های درمان خانگی جوش بلوغ پسران می توان به استفاده از تخم شنبلیله اشاره کرد. برای این کار ابتدا تخم شنبلیله را به مدت حداقل ۲۴ ساعت درون آب خیس کرده و سپس آسیاب کنید. خمیر به دست آمده را روی جوش های صورت بزنید تا به مرور رفع شوند.

درمان جوش های صورت با ماسک گوجه فرنگی و ماست

برای درمان خانگی جوش بلوغ پسران و دختران نوجوان می توانید از ماسک ماست و گوجه فرنگی استفاده کنید.
برای این کار نصف استکان آب گوجه فرنگی را با دو قاشق ماست ترکیب کرده و کمی آبلیمو به این مواد اضافه کنید. سپس برای اینکه خمیر یکدستی به دست بیاید ۱ تا ۲ قاشق جو دو سر را به این مواد اضافه کرده و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید.
برای درمان جوش بلوغ پیشانی و صورت این ترکیب را به مدت ۱۵ دقیقه روی پوستتان قرار دهید. از این ماسک می توانید هفته ای ۱ تا 2 بار استفاده کرده و باعث رفع جوش های صورت خود شوید.

چگونه جوش های دوران بلوغ را از بین ببریم؟

سخن پایانی

به نظرتان چگونه جوش های دوران بلوغ را از بین ببریم ؟! آیا برای رفع این مشکل راهکاری وجود دارد؟
در پاسخ باید گفت خوشبختانه با استفاده از ماسک های خانگی می توانید به راحتی جوش های صورت را درمان کرده و سلامت پوست خود را بازگردانید. در این مقاله ۱۰ راهکار برای رفع جوش های دوران بلوغ معرفی کردیم که با استفاده از آن ها می توانید این مشکل را به راحتی برطرف کنید.

این مطلب صرفا برای آشنایی شما با کسب‌وکار مهمان منتشر شده است و نشریه اینترنتی نوجوانها هیچ مسئولیتی را در این مورد نمی‌پذیرد.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *