عادت های بدی که باید همین امروز نابودشان کنید!

%d8%b9%d8%a7%d8%af%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%af-2بسیاری از ما عادت داریم که تصمیمات بزرگ زندگی را به اول هفته، اول ماه و یا حتی اول سال منتقل کنیم. اما متاسفانه در بسیاری از موارد این تصمیمات هرگز عملی نمی شوند. برای ایجاد تغییرات مثبت و دوری کردن از عادت های بد حتی ساعتی تعلل جایز نیست. اگر شما نیز تعدادی از عادت های اشتباه لیست زیر را دارید، به شما توصیه می کنیم که از همین امروز این عادات را در خودتان بکُشید.

عادت چک کردن شبکه های اجتماعی در زمان کار

شبکه های اجتماعی استادانه به نحوی طراحی شده اند که شما را همیشه در خود نگه دارند. غرق شدن در تلگرام، فیسبوک و.. می تواند سرگرم کننده باشد اما از طرفی می تواند کل روز شما را به باد دهد. بهترین راه این است که نوتیفیکیشن های گوشی خودتان را خاموش کنید و در زمان استراحت آن را چک کنید.

عادت فکر کردن به این که همه چیز در مورد شماست

رئیس اخمو در حال توطئه برای اخراج شما نیست، همکارتان به مدل موی شما نمی خندد. آن ها در حال فکر کردن به زندگی و موارد و مشکلات خودشان هستند نه شما. لازم است که این تفکرات را از خودتان دور کنید.

عادت انجام هم زمان چند کار

%d8%b9%d8%a7%d8%af%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%af-1علم ثابت کرده است که تنها 2% از ما می توانند هم زمان چند کار را انجام دهند و multi-task هستند. پس تلاش نکنید. به جای این کار کارهای لیستتان را به ترتیب اولویت و یک به یک انجام دهید. صفحات اضافی مرورگر و برنامه های غیرضروری و غیر مرتبط با کارتان را ببندید و پس از اتمام یکی به سراغ دیگری بروید.

عادت مقایسه کردن خودتان با دیگران

این بازی هرگز به نفع شما تمام نخواهد شد. همیشه افراد بهتر، پولدارتر و شادتری نسبت به شما وجود دارند. همیشه بر روی خودتان، سلامتیتان و تفکرات خودتان تمرکز کنید. به این صورت همیشه برنده خواهید بود.

عادت شکایت کردن

ارزشش رو ندارد. مراقب کلماتی که از دهانتان خارج می شود باشید، آن ها بر شما و مردم اطراف شما تأثیر می گذارند. از چیزهای خوب صحبت کردن باعث اتفاق افتادن چیزهای خوب می شود و صحبت از چیزهای منفی، اتفاقات منفی را بیش تر می کند.

عادت وقت تلف کردن با افراد منفی

%d8%b9%d8%a7%d8%af%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%af-4اگر آن ها شما را دوست ندارند و حمایتتان نمی کنند، از شرشان خلاص شوید. نیاز به جنجال و هیاهو نیست، فقط از دسترسشان خارج شوید. آن ها متوجه نخواهند شد، چون آن ها بیش از اندازه خود محورند.

عادت ملاقات های طولانی و غیر ضروری

ملاقات کم تر به معنی کار بیش تر است. ما همه بزرگسال هستیم و به درستی می توانیم بین اجتماعی بودن، خوش گذرانی و موفقیت در کارمان تعادل برقرار کنیم.

عادت “بله” گفتن

از بله گفتن به همه دست بکشید. با جواب مثبت دادن به کارها و مسوولیت های غیرضروری ممکن است که برای اولویت های اصلی خودتان وقت کافی نداشته باشد و این باعث سرخوردگی شما خواهد شد.

عادت بیزاری از خود و افکار خود

شما در کاری که انجام می دهید خوبید و اگر نمی توانید این صدای منفی درون سرتان را وادار به سکوت کنید نیاز به یک تفکر عمیق برای غلبه بر این مشکل دارید.

عادت نشستن

دست از نشستن بردارید. به خودتان یک تکانی بدهید. بدوئید، ورزش کنید و تحرک داشته باشید. هر کاری که می کنید دست از نشستن بی هدف بردارید.

عادت کم توقع بودن

قانع شدن به چیزهای کوچک و نجنگیدن برای اهداف بزرگ، آن هم در سنین جوانی همان درجا زدن است.

عادت لاف زدن در مورد نتیجه کار پیش از اتفاق افتادن آن

مغز شما فکر می کند که آن را انجام داده است، تنها تا زمانی که آن را به جهان اعلام می کنید. از این عادت دوری کنید.

عادت بهانه تراشی

زمانی که مشغول کاری هستید، مسوولیت آن را قبول کنید و این عادت دلیل تراشی را از بین ببرید. توجیهات و بهانه تنها اعتبار شما را زیر سوال می برند.

عادت شایعه پراکنی برای افراد مشهور

%d8%b9%d8%a7%d8%af%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%af-3شما یک فرد بزرگسال هستید و این نباید یک سرگرمی برای شما باشد. این کار غذای نامناسبی برای مغزتان است. شاید در ابتدا جالب و سرگرم کننده باشد اما همیشه نتیجه روانی منفی خواهد داشت.

عادت نگرانی نسبت به همه چیز

داشتن شک و تردید نسبت به مسائل پیرامون تا حدی خوب است، اما بدبینی شما جهان را تغییر نمی دهد و یا باعث ایجاد انگیزه در مردم نمی شود و حتی ایده خلاقانه ای هم به وجود نمی آورد. بدبینی بیش از اندازه تنها باعث پایین کشیدن شما می شود.

عادت نگرانی نسبت به مسائل خارج از کنترل

زمان، انرژی و منابع خودتان را بر روی بهبود خودتان صرف کنید. شما می توانید همه چیز را در بدن خودتان کنترل کنید. تنها کافیست که فکر کنید و تفکر خود را عملی کنید. کنترل خودتان شما را مسلط به همه چیز خواهد کرد.

عادت به تصور این که همه چیز باید کامل باشد

این عملی نیست، هرگز. این تصور تنها یک شکل پیچیده ای از به تعویق انداختن کار است که جلوه ای از یک ترس عمیق است. این عادت اشتباه را از سر راه خود بردارید.

برترین ها

امتیاز به این نوشته
شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
دل نوشته ای درسوگ امام علی (ع)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *