مرورگرهای وب(قسمت دوم)

اختصاصی نشریه اینترنتی نوجوان ها
اینترنت،کامپیوتر

  در مطلب قبلی شما را دو تا از معروفترین مرور گرها آشنا کردیم در این مطلب نیز می خواهیم شما را با دو نمونه دیگر که شاید به معروفی دوتای اول نباشد ،آشنا کنیم ولی مطمئن هستم که نام آنها را شنیده و حتی با آنها نیز کار کرده باشید.

     Operaاینترنت،کامپیوتر،

به کرات می توان گفت که این مرورگر در حال حاضر سریعترین و خوش دست ترین و زیباترین مرورگر موجود در وب است. بعد از آمدن رقبای همچون فایر فاکس مدیر این شرکت نیز در جهت ان بر آمد تا استفاده از این مرورگر را از ورژن 8.5 به بعد رایگان و بدون هیچ گونه تبلیغی ارایه دهند تا بلکه بتوانند طرفداران زیادی را بدست آورند این نرم افزار در این سادگی محیط نرم افزاری خود بسیار ی تنظیمات مهم و پیچده دارد که برای کاربران حرفه و طراحان وب بسیار جذاب میباشد .

مزایا  :

داشتن تنظیماتی برای سفارشی کردن محیط گرافیکی مرورگر , پشتیبانی از RSS بسیار جذاب و ساده و داشتن قابلیت باز کردن صفحات در رایانه ها و دانلود منیجر جداگانه جلوگیری از پاپ آپ ها کد های جاوا و…

معایب  :

مجانی نبودن ورژن های قدیمی آن و تکنیکال ساپورت ضعیف همچنین پیچیدگی منو ها و تنظیمات بیش از حد آن برای کاربران مبتدی مشکل ایجاد می کند.

google-اینترنت-کامپیوترGoogle chrome

یکی دیگر از جستجو گرها که این سالهای اخیر خیلی مورد توجه کاربران اینترنت قرار گرفت جستجوگری مربوط به سایت گوگل بود که بسیار ساده از طریق خود سایت گوگل قابل دانلود بود و این کار را برای کاربران راحت تر کرده بود. گوگل کروم یک مرورگر اینترنت متن‌باز است که در تاریخ ۲ سپتامبر ۲۰۰۸ ( ۱۲ شهریور ۱۳۸۷) توسط شرکت گوگل عرضه شد. در ابتدا نسخه آزمایشی آن برای کاربران سیستم عامل ویندوز در یک صد کشور جهان عرضه شد ولی گوگل اعلام کرد که نسخه‌های منطبق با سیستم‌عامل لینوکس و اپل مکینتاش آن هم در آینده توزیع خواهد شد، در حال حاضر نسخه مربوط به لینوکس و مکینتاش نیز همراه با نسخه ویندوز بروز رسانی می‌شوند ولی هنوز از نسخه بتا خارج نشده‌اند .
 

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
موزه مجازی هخامنشیان

مزایا : از مزایای این جستجو گر که بسیار مورد توجه قرار گرفت ترجمه صفحات اینترنتی باز شده به زبان مورد نظر کاربر است و همچنن جستجوی تصاویر را در محدوده وسیع تری انجام داده  و نتایج بهتری را نمایش می دهد .

 

 

 

 

امتیاز به این نوشته

‫3 نظر ارسال شده در “مرورگرهای وب(قسمت دوم)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *