مسابقه “نظر شما چیه؟” (شماره ۱۷)

توضیحات

دوستان و همراهان همیشگی

سلام

در این شماره از مسابقه "نظر شما چیه؟" از شما یک سوال می پرسیم و آن هم این که اگر شما مخترع بودید، چه چیزی اختراع می کردید. و یا اینجوری بپرسیم به نظر شما دنیای امروز نیاز به چه اختراعی دارد تا دنیای بهتری باشد؟

مهلت شرکت در مسابقه 12 اسفندماه
جایزه مسابقه 30 هزار تومان
شرایط شرکت در مسابقه

1- عضویت در سایت نوجوان ها

2- محدوده سنی 12 تا 21 سال

راه های ارسال پاسخ

1- ارسال پاسخ از طریق دیدگاه (کادر پایین صفحه)
2- ارسال پاسخ به آدرس ایمیل info@nojavanha.com
3- ارسال پاسخ به شماره تلگرام  09303444824

اعلام نتایج

برنده این مسابقه خانم بیتا رنجبر هستند.

همچنین برای آقای پیام حقی و کاربر 9142 هر کدام مبلغ 10 هزار تومان در نظر گرفتیم.

نظرات برندگان

بیتا رنجبر

به نظر من مسأله مهم امروز در کشورم "کمبود آب" است که متاسفانه علی رغم گوشزد ها و هشدارهایی که می دهند خیلی ها رعایت نمی کنند. خیلی ها که می گم یعنی شاید بیش از نیمی از هموطنانم! بله. این ها رعایت نمی کنند مگر اینکه مجبورشان کنیم و از راه تنبیه یا زور وارد شویم! بنابراین من اگر مخترع بودم در کنار کنتورهای آب یک "دستگاه کنترل مصرف آب" تعبیه می کردم. حالا این دستگاه چگونه کار می کنه؟ الان می گم. این دستگاه را طوری اختراع می کردم که نیمه روز یعنی ساعت دوازده ظهر بر اساس مصرف شما آلارم دهد یعنی برای هر روز یک مقدار مصرف آب مشخصی مد نظر باشد و دوازده ظهر مقدار مصرف را به طور خودکار به شما اعلام کند و بگوید که تا شب چند لیتر دیگه برایتان باقی مانده که می توانید مصرف کنید و همان طور که اخطار قطع تلفن یا برق داریم که گاها اجرا می شود یا نمی شود! برای مصرف آب هم اخطار قطع صادر شود و حتما در هر روز اجرا شود. این طوری فرد مصرف آب خود را در هر روز بهینه سازی می کند.

معضل دیگر بی توجهی به محیط زیست است. دیدن این همه مواد پلاستیکی غیر قابل تجزیه در طبیعت میهنمون واقعا اسفناکه. بنابراین من اگر مخترع بودم یک وسیله طراحی می کردم به نام "گلدان ساز" و اما کار این دستگاه چیه؟ همونطور که از اسمش پیداست توی منزل هر چی وسیله پلاستیکی دور ریختنی و زاید ایجاد میشه میندازیم توی این دستگاه. کلیدشو می زنیم و دستگاه این قوطی ها و ظرف های پلاستیکی را به یه گلدان تبدیل می کنه. بعد میتونیم توی این گلدان یه گیاه بکاریم. اگر هم گلدان رو نخواستیم میتونیم اونها رو جمع کنیم و سپس به گل فروشی ها بدیم و اونها در قبالش بهمون یه گیاه کوچیک بدهند.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
مسابقه با جایزه تابستانه – شماره 12 (همراه با پاسخ)

موضوع نگران کننده دیگر توی کشورم "آلودگی هواست". بازم باید یه چیزی اختراع کنیم که مردم را مجبور کنه از خودرو شخصی کمتر استفاده کنند. مثلا یک وسیله اختراع می کنم که پس از کارکرد مشخصی در ماه به طور خودکار آن خودرو را قفل کند که فرد نتونه باهاش رانندگی کنه! و ناچارا افراد برنامه ریزی می کنند که از دوچرخه یا وسایل نقلیه عمومی بیشتر استفاده کنند. اسم این اختراعمو میذارم "کنترلر هوای پاک".

یک چیز دیگر هم میخواهم برای تمیزی هوا اختراع کنم. یک بادکنک های مخصوصی که دارای فیلترهای خاصی باشند و بتوانند در هوا پرواز کنند و ضمن اینکه عمل وکیوم را انجام می دهند ذرات آلوده کننده هوا را جمع کنند. بعد که پر شدند از ذرات، سنگین می شوند و پایین میان و ما جمعشون می کنیم و با تعویض فیلترهای آن دوباره آن ها را به هوا می فرستیم. اسم این وسیله را هم  شاید بذارم "جاروی هوایی"! یعنی وسیله ای که هوا را جارو می کند.
چیز دیگری که دلم می خواهد اختراع کنم با توجه به اینکه تایپ کردن یک کار وقت گیره و همه دانش آموزان و کارمندان و…. باهاش سر و کار دارند، دستگاهی است که صدای ما رو تایپ کنه. یعنی ما از روی یک متن می خونیم و اون وسیله در چند ثانیه همه رو تایپ شده بده بیرون! اسم این وسیله رو شاید بذارم "تایپر"!.  انشاالله.
در پایان حرفام اینو بگم که خیلی از معضلات کشور ما با تغییر فرهنگ و نگرش مردم قابل حل است (مثل مسئله مصرف آب و ….) به طوریکه نیازی به اختراع چیزی هم نیست!

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
مسابقه هوش نوجوان (شماره ۴۵) | تست هوش

پیام حقی

به نام خداوندی که آسمان ها را با آن همه عظمت می گریاند تا لبخندی را بر لبان گلدان گلی نمایان کند.
اگر من این قدرت را داشتم که چیزی اختراع کنم بهترین ها را می ساختم و بحران ها را حل می کردم.

1. دستگاهی را اختراع می کردم که بحران گرمایش زمین را حل کند و با کمترین هزینه دستگاهی را بسازم که انرژی نا محدودی تولید کند و انرژی مورد نیاز خود را از خورشید، آب و باد دریافت کند. سوخت های فسیلی که زمین را در خطر می اندازند را ریشه کن می کردم.

2. دستگاهی را خلق می کردم که باعث سرعت بخشیدن به کارها و افزایش ثروت مردم شود تا فقر را ریشه کن کنم.

3. جهان با مشکل جدی جمعیت مواجه است و من اگر می توانستم دستگاهی را که مشکل جمعیت را حل کند بسازم حتما این کار را می کردم.

3. اگر می توانستم دستگاهی را اختراع کنم که با آن می توانستم مشکل منابع زیر زمینی (از جمله آب شیرین و نفت) را حل کنم حتما این کار را می کردم.

4. دستگاهی را اختراع می کردم که از شکار و نابودی گونه های زیستی جلوگیری کند گونه هایی مانند پاندا و غزال عربی.

5. دستگاهی را اختراع می کردم که نتیجه اش درمان بیماری هایی از جمله سرطان باشد.

6. دستگاهی را اختراع می کردم که بتوان با آن از حوادث طبیعی از جمله زلزله مقابله کرد تا مردمان این گونه زجر نکشند.

7. اگر می توانستم دستگاهی را اختراع می کردم که بتوانم با آن به آینده سفر کنم و مسابقات و برترین مقالات و نظرهای برتر سایت نوجوان ها را ببینم و همیشه برنده مسابقات باشم!!!

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
مهمترین نکته این تصویر چیه؟

کاربر 9142

اگر من مخترع بودم دستگاهی اختراع می کردم تا بشه در عالم خواب آنچه را دیده ام فیلم برداری نمایم. دنیای امروز نیازمند اختراعی هست تا بشه با جهان دیگر هم ارتباط برقرار نمود.

 

mosabeghe

کاربر عزیز

چنانچه این مطلب مورد توجه شما قرار گرفت، لطفا آن را لایک کنید.

امتیاز به این نوشته

‫16 نظر ارسال شده در “مسابقه “نظر شما چیه؟” (شماره ۱۷)

  1. رحمان :

    سلام من اگه مخترع بودم دستگاهی میساختم که آب و گاز و برق تولید میکرد و از انرژی های تجدید پذیر استفاده میکرد اینجوری دیگه اکثر مشکلات حل میشد

  2. Melika :

    من اگر مخترع بودم دستگاهی به نام « آنتی عصبانی » می ساختم
    دستگاهی که هنگام عصبانیّت دست انسان را فشار بده تایادآوری کنه که نباید زود عصبانی شد
    این دستگاه به نخاع انسان وصل بشه و وقتی که فرد عصبانی می شه پیام رو بگیره و عکس العمل نشان بده و دست انسان را فشار بده. این فشار تا چند روز جاش خوب نشه و اگر انسانی در روز بیش از ۲۰ بار عصبانی بشه دست خودشو‌از دست بده 🙂

  3. مهدی :

    باسلام.من اگر مخترع بودم به خاطر بحران اب اشامیدنی دستگاهی میساختم و ان را در بلند ترین نقاط کوه ها قرار میدادم تا با اشعه مخصوص خود دستگاه تمام ابر هایی که از ان منطقه میگذرند را بارور کند و ابرها چند متر که دور تر شدند شروع به باران باریدن کنند .بعضی از مناطق هم که کوه و نقاط بلند نداشتند باید در انجا ابتدا برجک های فلزی خیلی بلند و مقاومی قرار میدادم .با این اختراع همیشه باران میبارید و بحران اب هم تمام میشد.

  4. امیر تاریوردی :

    سلام
    همیشه دوست داشتم اختراع کنم ولی شرایط و امکانات و دانششو نداشتم اختراع که به نفع بشر باشه و بتونه خوبی و زیبایی رو باری همه به ارمغان بیاره کسی از اینکه قادر به کاری نیست و توانایی نداره و یا اینکه آرامش و یاهر چیزی که برای زندگی بی دغدغه لازمه به نظر من تنها یک چیزه و اون هم اختراعییه که افکار مثبت بشر رو به صورت دائم در حافظه بلند مدت ما ثتبیت کنه تا از ذهنمون خارج نشه و به صورت ملکه در بیاد و تو جامعه جا بیوفته نه تنها در جامعه ما بلکه در جامعه جهانی مثلا به اندازه مصرف کنیم به اندازه مصرف گرا باشیم و به طور کلی متعادل در هر امری مثلا همه جا صلح باشه همه جا احترام باشه دیگه از تبعیض و نابرابری اثری نباشه عدالت عدالتی که فقط حرفش فکر کنم تو این دوره فقط روی زبونهاست کاملا وجود بزنه خلاصه بهشت رو بیاریم پایین و تو صلح و صفا زندگی کنیم همه ما به خواسته های مون می رسیم اگر تلاش کنیم و اگر قادر نیستیم این مسئله رو درک می کنیم البته همیشه گفتن خواستن توانستن است اگر این اختراع ساخته بشه و بدونیم دیگه ماشین یک سرنشین و آلودگی باعث از بین رفتن محیط زیست میشه زباله نمای شهر رو نه نمای یک کشور رو بد نشون می ده همه و همه با دستگاه تثبت کننده در مغز افراد امکان بپذیر بشه و به صورت یک قانون اجتماعی در بیاد .

  5. ازادی :

    سلام من یه سیستم دفاعی اختراع میکردم و اونو در اختیار خانواده های غیر نظامی میدادم تا وقت جنگ میشد تمام اسلحه ها و بمب ها رو از کار بندازه تا هیچ انسان بی گناهی توی جنگ کشته نشه

  6. فاطمه :

    با سلام.من اگه مخترع بودم علاوه بر کشف دارو برای درمان قطعی ایدزوقندخون.یه داروی مهربونی کشف میکردم که همه ی افراددنیاباخوردن اون دارو باهم مهربون میبودن وهیج جنگ سیاسی بین کشورها صورت نمیگرفت.

  7. گلثوم :

    با سلام یک هواپیما اختراع میکردم تا موقع سقوط هواپیما دکمه ای داشته باشه که سرنشینانش مثل موشک بیان پایین ولی هنگام پایین آمدن چه در سطح آب چه زمین چتر نجاتی همراه با قایق زیزین بادی باشه تا جان عزیزان ممنکتم نجات پیداکنه کسی نمیره

  8. گلثوم :

    باسلام یک خانه ای زیبا که قابلیت تاشویی داشته باشه تکمیل با تمتم جهیزیه که وقتی دکمه های بغل دیوارش رو میزدم اشیا منزلم داخل دیوار میشد و وقت نیاز بیرون میومد

  9. مهسا مقدم :

    سلام و درود بی کران بر مدیریت محترم و همکاران خوب و گرامی شما – بی شک اختراعات نوین را در این قرن منوط به نیازهای مادی باید دانست چرا که انچنان صنعت پول سازی گسترش پیدا کرده که همه ی اختراعات جدید را تحت تاثیر قرار می دهد من در صورتی که بتوانم اختراعی جدید را به تولید برسانم خودروهای می باشد که با تولید موتور الکتریکی حرکتی با برق همزمان با انتقال گشتاور به دینامهای تولید برق انرژی لازم را برای حرکت خودرو را بدست می اورد که این راندمان اتلاف انرژی را به کمترین حد ممکن میرساند این خودروها را می توان با پنلهای خورشیدی نیز مجهز نمود این اختراع مزایای دارد که از جمله نداشتن الودگی هوا – نداشتن الودگی صوتی – عدم مصرف سوخت های فسیلی -و معایبی که دارد بزرگ شدن اندازه خودرو – تخصصی شدن تعمیرات خودرو – این سیستم موتور الکتریکی را نیز می توان در انواع موتورهای الکتریکی همانند موتورهای چاه سیستمهای روشنایی مستقیم و مکانهای دور افتاده که برق رسانی به انها مشکل است اجرا نمود این اختراع وابستگی به نفت و مشتقات نفتی را کم می کند و تاثیر به سزای در انحصار قدرتهای جهانی در تولید نفت هستند را کوتاه می کند تاثیرات زیست محیطی زیادی بر زمین خواهد داشت توضیح کوتاهی که لازم است بدهم این ایده ی اختراع را چند سال پیش در جشنواره ایدهای برتر در شهر یزد شرکت و ثبت گردید و تا کنون این ایدها به نوبت اهمیت در حال خریدار مجری می باشد و بی شک شرکتهای خودرو سازی با این گونه طرحهای که صنعت خودرو سازی را متحول می کند و هزینه زیادی برای انها خواهد داشت اجرا نمی کنند و به همان طریق سنتی سوخت فسیلی تولید می کنند

  10. پویا :

    ۱ _کنتور مجهز به سیمکارت جهت ثبت خودکار قبض برق یا اب یا ……
    ۲_اسیدی که بدون اسیب به بدن تمامی موی های زاعد بدن را از بین ببرید
    ۳_دستگاهی که به صورت خودکار مواد پلاستیکی را از محیط جمع کند
    ۴_دستگاه های که سوخت ان اب باشد
    ۵_دستگاه انتقال بو
    ۶_ماده ای که جای آب را در کشاورزی می گیرد
    ۷_دستگاه هشدار دهنده گسل زلزله فعال
    ۸_ماده ای که اگر با مایعات مانند اب برخورد کند سوختی مانند بنزین شود
    ۹_کتری که بر اثر تکان دادن داغ شود
    ۱۰_چیزی مانند سیگار که برای بدن بی ضرر باشد و باعث ترک سیگار شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *