اثر برگزیده دانشآموزان هنرمند سراسر کشور در نمایشگاه هنرهای دستی و تجسمی دانشآموزان در فرهنگسرای نیشابور از ۲۱ مرداد ماه به مدت ۱۰ روز به نمایش گذاشته شد.
در این نمایشگاه که در دو گروه آثار دستی و تجسمی برپا شده است، آثار برگزیده پتهدوزی، جاجیمبافی ، گلیمبافی ، نمدبافی ، قالیبافی ، منبتکاری، خاتمکاری ، شبک چوب ، معرق، قلمزنی ، سفالگری و کاشیکاری دانشآموزان در گروه آثار دستی به نمایش گذاشته شده است.
موضوع آثار تجسمی برگزیده دانشآموزان شامل خوشنویسی ، نقاشی خط ، نقاشی ایرانی ، تذهیب، تشعیر، نقش قالی ، طراحی ، مدل طراحی با زغال ، قلمفلزی ، آب مرکب، مدادرنگی، آبرنگ، پاستیل، گواش و رنگ روغن نیز در معرفی دید عموم دانشآموزان هنرمند قرار گرفته است.
ابوالقاسم اثنی عشری، مسئول نمایشگاه هنرهای دستی و تجسمی دانشآموزان اظهار کرد: شناسنامه دار کردن کارها، گرفتن قاب، چیدمان ترکیبی آثار توسط یک تیم با تجربه صورت گرفته است.
وی افزود: این نمایشگاه که در آن فرهنگ و هنر ایران اسلامی به نمایش گذاشته شده است از ۲۱ مرداد ماه به مدت ده روز از ساعت هشت تا ۱۲ صبح و عصرها از ساعت ۱۶ تا ۲۱:۳۰ برای عموم مردم علاقهمند به هنر دایر است.
اثنی عشری تصریح کرد: آثار عکاسی، پوسترسازی، طراحی، آرم، بسته بندی، کاریکاتور و مشبک فلزی از دیگر آثار این نمایشگاه است.
منبع : خیام نیوز