نکات مهم در خریدن تبلت

t نکات مهم در خریدن تبلت

کامپیوتر به نظر شما یک تبلت خوب دارای چه مشخصاتی است ؟ اصلا تا به حال برای خرید تبلت اقدام کرده اید ؟ چنانچه خرید تبلت و مقایسه اطلاعات فنی تبلت ها را تجربه کرده باشید متوجه شده اید که تبلت ها اطلاعات فنی بسیار زیادی را به خود اختصاص می دهند که همین افزایش اطلاعات موجب می شود بسیاری از کاربران هنگام مقایسه تبلت ها با یکدیگر با مشکلاتی مواجه شده و نتوانند تبلت مناسبی را برای خود انتخاب کنند . حال به چند مورد از مهم ترین خصوصیات فنی تبلت ها که باید هنگام خرید به آنها توجه داشته باشید ، اشاره می کنیم :

کامپیوتر صفحه نمایش

تبلت وسیله ای است که شما مدام به صفحه نماش آن نگاه می کنید و از آنجا که صفحه نمایش قابل تعویض و ارتقاء نیست ، یکی از مهم ترین مواردی که باید هنگام خرید به آن توجه داشته باشید صفحه نمایش آن است . توجه داشته باشید صفحه نمایش تبلت شما از نوع لمسی خازنی و نمایشگر آن نیز از نوع IPS باشد . امروزه دیگر صفحه نمایش های لمسی مقاومتی و نمایشگرهای TFT انتخاب مناسبی به شمار نمی روند .

پردازشگر

با توجه به این که تبلت ها عملکردی مشابه با رایانه را در اختیار شما قرار می دهند و با سرعت بسیار زیادی در حال جایگزین شدن با رایانه های شخصی هستند ، سرعت پردازش و عملکرد مناسب برنامه ها در آن اهمیت بسیار زیادی دارد . مرور صفحات وب ، بررسی ایمیل ها و اجرای نرم افزارها و بازی بدون افت سرعت از مزایای یک تبلت خوب به شمار می رود و همین موضوع یکی از مهم ترین نکاتی است که هنگام خرید باید به آن توجه شود . تبلت های مجهز به پردازشگرهای دو هسته ای و چهار هسته ای با توان پردازش بالای یک گیگاهرتز جزو تبلت هایی هستند که خرید آنها را به شما توصیه می کنیم .

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
پیشرفته ترین محاسبات کامپیوتری

کامپیوترحافظه          

یکی دیگر از موارد قابل توجه هنگام خرید تبلت ، میزان حافظه رم داخلی است . همان طور که در رایانه ها ، حافظه رم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است ، تبلت ها نیز بدون بهره مندی از حافظه رم با ظرفیت بالا نمی توانند آن طور که شایسته است به اجرای فعالیت های محوله بپردازند . توجه داشته باشید پردازشگرهای دو هسته و چهار هسته ای نیز بدون کمک حافظه موقت قدرتمند که حجم ذخیره کافی و سرعت تراکنش مناسب داشته باشند ، نمی توانند به عملکرد مناسب در تبلت شما کمکی بکنند و هر دوی این موارد برای عملکرد مناسب به یکدیگر وابسته اند . حداقل حافظه رم پیشنهادی برای یک تبلت معمولی یک گیگا بایت است . ( حافظه رم داخلی را با حافظه جانبی که اغلب تا 32 گیگا بایت قابل افزایش است اشتباه نگیرید ! )

اندازه  و وزن

همان طور که می دانید تبلت ها برخلاف رایانه های شخصی روی میز کاربران قرار نمی گیرند و اغلب برای استفاده از آنها باید از یک یا هر دو دست خود کمک بگیرید . حمل و استفاده از تبلت در دستان کابر موجب شده است تا اندازه و وزن این دستگاه های هوشمند از اهمیت بسیار زیادی برخوردار باشد . از آنجا که کاربران مختلف از قوای جسمانی متفاوتی برخوردارند نمی توان یک قاعده کلی را برای اندازه و وزن تبلت مشخص کرد اما تجربه نشان داده است که تبلت های 7 و 8 اینچی به راحتی با یک دست حمل و مورد استفاده قرار می گیرند و تبلت های 9 تا 11 اینچی برای استفاده با هر دو دست طراحی شده اند .

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
نجات CD خش‌دار!

توسعه پذیری

یکی از مزایای رایانه های رومیزی پشتیبانی از قابلیت های  ارتقاء و به روز رسانی است . شما می توانید به راحتی قطعات مختلف رایانه رومیزی خود را تعویض کرده و آنها را ارتقاء دهید اما با توجه به محدودیت های موجود در تبلت ها نمی توانید به ارتقای سخت افزاری آنها امیدوار باشید . در نتیجه باید هنگام خرید به موارد تاثیر گذار در عملکرد تبلت توجه داشته باشید . به عنوان مثال چنانچه تبلت مورد نظرتان از حافظه جانبی پشتیبانی نمی کند شما هیچ گاه نمی توانید ظرفیت ذخیره سازی در آن را افزایش دهید و همیشه محدود به استفاده از ظرفیت محدود و اولیه آن خواهید بود . همچنین در صورتی که تبلت مورد نظر شما از درگاه های اتصالی همچون یو اس بی پشتیبانی می کند باید توجه داشته باشید چه نوع تجهیزاتی به واسطه این درگاه قابل استفاده اند . توجه داشته باشید که پشتیبانی از تمام تجهیزات دارای قابلیت اتصال به این درگاه نیست .

در پایان پیشنهاد می شود با کسانی که تبلت دارند مشورت نمایید تا از عملکرد واقعی آنها بیشتر آشنا شوید.

 

                                                                                                              منبع : ویژه نامه جام جم  

 

 

t نکات مهم در خریدن تبلت
امتیاز به این نوشته

‫3 نظر ارسال شده در “نکات مهم در خریدن تبلت

  1. amin300 :

    به جمع ما بپیوندین و در صفحه ی هرچه دل تنگت می‌خواهد بگو بیایید و هرچه دل تنگتان می‌خواهد بگویید و با دوستان خود حرف بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *