پرواز دو ساعته از لندن تا نیویورک با نسل آینده‌ جت فضایی ناسا!

%d8%ac%d8%aa-%d9%81%d8%b6%d8%a7%db%8c%db%8c-1سازمان فضایی ناسا از طرح مفهومی نسل آینده‌ جت های مسافربری با قابلیت پرواز فضایی زیر مداری رونمایی کرد. این جت فضایی از توانایی حمل صدها مسافر بر روی صندلی‌های پیشرفته و سرعتی معادل سه برابر سرعت صوت برخوردار است.

این جت مسافربری، صدها مسافر را در حین پرواز زیر مداری بر روی صندلی‌های پیشرفته نگه می‌دارد. پرواز فضایی زیر مداری به پروازی گفته می‌شود که در آن، هواپیما از نقطه‌ پرتاب به مرز فضا خواهد رسید. تفاوت چنین پروازهایی با پروازهای فضایی معمولی در آن است که هواپیما در مدار نمی‌چرخد و دوباره به جو زمین بازمی‌گردد.

%d8%ac%d8%aa-%d9%81%d8%b6%d8%a7%db%8c%db%8c-2در حال حاضر، ناسا تنها نمونه‌ اولیه و در مقیاس کوچک این جت فضایی را مورد آزمایش قرار داده است. این هواپیما به صورت بال ترکیبی با بدنه طراحی شده و با ساختار محکم خود، پایداری بدنه را در پروازهای طولانی‌مدت و پر تنش تضمین می‌کند.‌

مهندسان ناسا مدعی شده‌اند که این هواپیما از چنان سرعتی برخوردار است که می‌تواند فاصله‌ لندن تا نیویورک را در مدت 2 ساعت پرواز کند. خوان گارسیا مانسیلا (Juan Garcia Mansilla)، مهندس طراحی صنعتی پیشرفته‌ ناسا و مدیر پروژه‌ ساخت این هواپیما در مورد سرعت نسل جدید جت فضایی ناسا عنوان کرد:

سیستم رانش هواپیمای هایپرجت ناسا از موتورهای دمنده‌ هوا تشکیل شده که قدرت لازم برای رسیدن به ارتفاع 18 کیلومتری از سطح زمین با سرعتی معادل سه برابر سرعت صوت را تامین می‌کند.

نسل آینده‌ جت فضایی ناسا در راستای طرح سفر ارزان‌قیمت به فضا ساخته می‌شود.

حداکثر سرعتی که برای هواپیمای هایپرسونیک ناسا در نظر گرفته شده، 4 هزار کیلومتر در ساعت است که این میزان سرعت، تجربه‌ سفر 3 ساعته از لس‌آنجلس تا سیدنی را فراهم می‌کند. مانسیلا در ادامه افزود که این جت فضایی در راستای طرح ارسال توریست به فضا تحت عنوان سفر فضایی ارزان‌قیمت ساخته خواهد شد.

%d8%ac%d8%aa-%d9%81%d8%b6%d8%a7%db%8c%db%8c-3برای این جت فضایی، موتوری از نوع رم جت چرخشی با قابلیت مکش هوا و تبدیل به راکت طراحی شده است. موتورهای رم جت این هواپیما پس از رسیدن به سرعت سه ماخ به راکت تبدیل می‌شوند و با تزریق اکسیژن مایع به محفظه‌ خروج هوا، رانش مورد نیاز برای پرواز تا مدار زمین را تامین می‌کنند.

gadgetnews.ir

امتیاز به این نوشته
شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
حمام تاریخی سلطان امیراحمد از منحصر بفردترین حمام های ایران(5)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *