هوش اجتماعی پسران

هوش اجتماعی پسران
t هوش اجتماعی پسران

تا به حال اسم هوش اجتماعی به گوشتان خورده است؟

چقدر در موردش اطلاعات دارید؟

فرقش رو با هوش منطقی می دانید؟

تا به حال فکر کردین چرا بعضی ها روابط عمومی بهتری از بقیه دارند؟

چرا بعضی ها رفتارشان به نظر مغرورانه است و بعضی ها رفتار گرم تری دارند؟

با ما همراه باشید تا علتش را با هم بررسی کنیم.

هوش منطقی (IQ) یا بهره هوشی بیشتر ذاتی و ژنتیکی است و تا حدودی می شود با پرورش صحیح تغییرش داد ولی خوشبختانه هوش اجتماعی (EQ) یا هوش عاطفی اکتسابی است و با تربیت صحیح افزایش پیدا می کند. این دو هوش ضد همدیگر نیستند بلکه با هم تفاوت دارند. هوش منطقی به قدرت استدلال کمک می کند اما توانایی پیش بینی نتایج تصمیم گیری های ما فقط از هوش اجتماعی بر می اید.

از طریق هوش منطقی می توانیم رابطه ای را آغاز کنیم اما دوام آوردن ان به هوش عاطفی بستگی دارد. افرادی که بهره هوش بالایی دارند ولی فاقد هوش عاطفی هستند در قلمرو ذهن استادند اما در دنیای فردی کارآمد و موفق نیستند.

حالا بیایید ببینیم پسران و دخترانی که از EQ و IQ بالایی برخوردارند چه ویژگی هایی دارند.

پسر (1)

هوش اجتماعی پسران

مردان و پسرانی که IQ بالایی دارند، معمولا بلند پروازند و شخصیتی تولید کننده فکر و نظر دارند. قابل پیش بینی و سرسخت هستند ولی در بند علائق فردی خودشان نیستند. این افراد اغلب مشکل پسند و عیب جو هستند. به نظر فخر فروش میان و ظاهرا از نظر احساسی و عاطفی سرد و بی روح هستند.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
8 روش برای شناسایی افراد دروغگو

در عوض پسرانی که EQ بالایی دارند از نظر اجتماعی متوازن، خوش برخورد و بشاش هستند. این پسرها در برابر افکار نگران کننده و ترسناک مقاومند و در زمینه خدمت به مردم، حل مشکلات، قبول مسئولیت و برخورداری از دیدگاهی اخلاقی، ظرفیت قابل توجهی دارند و به ارتباط خودشون با دیگران توجه نشون می دهند.

با این اطلاعاتی که در مورد این دو نوع پسر به دست آوردی یادت اومد چقدر قضاوت های متهم کننده کردی؟ مثلا دوستت رو به سردی و بی روحی، به بی توجهی یا فخر فروشی و عیب جویی متهم کردی، در حالی که اون بیچاره چون IQ بالایی داره این ویژگی ها رو به دست آورده. اگه عیب جو است  دلیلش این است که کارهای خودش بی عیب است. اگر فخر فروش است  چون واقعا وجودش باعث افتخاراست. اگه مشکل پسنداست چون کمال گراست. اگه به علاقه فردی توجه ندارد چون به موضوعات مهم تر و جمعی تری مثل علم و هنر علاقه منداست.

در مقابل این ها، انهایی که EQ بالایی دارند ویژگی هایی دارند که همه خوششان می اید چون خوش برخورد و اهل خدمتگزاری هستند یعنی چهره اجتماعی مطلوبی دارند.

افرادی که IQ بالایی دارند، وقتی در رشته ای تحصیل می کنند تمام توجهشان به اون مسیر هدایت می شود در نتیجه از محیط و ارتباطات لازم با محیط غافل می شوند به همین دلیل EQ آن ها رشد نمی کند. این جور بچه ها دوست دارند بروند در اتاقشان درس بخوانند، به بازی های کامپیوتری مشغول بشوند یا خودشان رو با بازی های خلاقانه مشغول کنند.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
چطور درس‌های جدید را فراموش نکنیم؟

یه نگاهی به اطرافیانتون بکنید و ببینید کدومشان IQ بالا و کدومشون EQ بالاتری دارند.

 

 

t هوش اجتماعی پسران
امتیاز به این نوشته

‫1 نظر ارسال شده در “هوش اجتماعی پسران

  1. professor :

    عاااااااااالی بود.
    مال دخترا رو زوتر بزارید.
    چرا همیشه اول پسرا

    لطفا از این روانشناسیا بیشتر بزارید معرکه ات من خیلی خوشم میاد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *