, ,
,

استودیو معماری «EFFEKT» پیاده راهی طراحی کرده که طبیعت گردان و کاربران اینستاگرام را به ارتفاعات بالاتری در یکی از جنگل‌های دانمارک می‌رساند. ایده این است که بدون ایجاد هیچ نوع اختلال و مزاحمتی برای محیط زیست، دید پرنده به منطقه ارائه دهد. قطعه مرکزی این ساختمان یک برج تماشای پیچیده قرار می‌گیرد که ۴۵ متر ارتفاع دارد. این ساختمان که شبیه یک ساعت شنی است در یک جنگل زیبا در جنوب کپنهاگ قرار دارد و از یک رمپ داخلی ۶۰۰ متری تشکیل شده که بازدیدکنندگان را از کف جنگل به بالای درختان با دید ۳۶۰ درجه از منظره تپه‌ای اطراف می‌رساند. سازه هایی که این مسیر به سمت برج را تشکیل می‌دهند به دو بخش تقسیم شده اند: قسمت‌های بلندتر از میان درختان قدیمی جنگل و قسمت‌های پایینی از میان درختان جوان‌تر عبور می‌کند. این پروژه در سال ۲۰۱۸ به پایان خواهد رسید.

برترین ها

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

مجله آنلاین نوجوانها

https://www.nojavanha.com 2019

نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید

یا    

رمز خود را فراموش کرده اید؟

ساخت یک حساب جدید