, ,
,

خاموش کردن مکان یاب (5)

غالبا میان راحتی و حریم خصوصی ما به واسطه حضور تکنولوژی کشمکشی وجود دارد. location tracking یا موقعیت یاب قابلیتی است که امکان پیدا کردن یک کافی شاپ عالی در نزدیکی ما، یا پیدا کردن سریع ماشینتان که در فرودگاه پارک کرده اید را می دهد و یا حتی می تواند کمک بزرگی برای بیماران باشد. اما اگر به این قابلیت نیازی نداریم آن را چگونه خاموش کنیم؟

location tracking چگونه کار می کند؟

خاموش کردن مکان یاب (1)

اولین بار که دستگاه اندرویدی خود را تنظیم می کنید، از شما درباره به اشتراک گذاری اطلاعات موقعیت جغرافیایی تان سوالی پرسیده می شود. اگر این قابلیت را روشن کنید، گوگل به صورت خودکار موقعیت جغرافیایی تان را در تاریخچه پروفایل شما ثبت می کند که می توانید این تاریخچه را در قسمت Timeline حساب کاربری گوگل خود ببینید.

همان طور که گوگل می گوید، تاریخچه موقعیت جغرافیایی، به شما کمک اطلاعاتی فراوانی می کند. برای مثال پیش بینی رفت و آمدها و یا نتایج جست و جوی بهتر – به وسیله ایجاد یک نقشه خصوصی از مسیر هایی که طی کرده اید.

اگر نقشه خصوصی است، پس مشکل چیست؟

ما نمی گوییم این یک مشکل است! اما به هر صورت ردیابی به وسیله آن کاملا راحت و امکان پذیر است. اگر گوشی خود را گم کنید ممکن است از اطلاعات آن سو استفاده و جهت فعالیت های مخرب استفاده شود. اگر گوشی شما در دستان یک سارق باشد، او نه تنها به آسانی مکان زندگی تان را پیدا می کند، بلکه می تواند بفهمد که چه زمانی از خانه به محل کار و بلعکس می روید.

هم چنین ممکن است این اطلاعات علیه شما در دادگاه مورد استفاده قرار گیرد. به خصوص در مواردی که نباید در زمانی خاص، در یک مکان حضور داشته باشید. باید این را هم در نظر گرفت که بسیاری از مردم دوست ندارند اطلاعات زندگی خصوصیشان در دسترس شرکت ها و در گوگل قرار بگیرد.

با خاموش کردن location tracking چه چیزی را از دست می دهید؟

ممکن است تعدادی از قابلیت های خوب اندروید را از دست بدهید. Google Now نمی تواند موقعیت ها و مکان های محبوب شما را حدس بزند چون سرویس لوکیشن را خاموش کرده اید. اما در مقابل چون GPS نیز خاموش می شود، عمر باتری بیشتری خواهید داشت.

نحوه خاموش کردن مکان یاب لوکیشن در آندروید

خاموش کردن مکان یاب (2)

دو راه برای غیرفعال سازی ردیابی لوکیشن وجود دارد. در راه حل اول می توانید با رفتن به آدرس https://www.google.com/settings/accounthistory و سپس به تبPlaces You Go> Manage Activit بروید. در تب Manage Activity بر روی دکمه Pause Location History کلیک کنید تا به وسیله یک پاپ آپ به شما اطلاع داده شود. در این پاپ آپ یک لینک وجود دارد که می توانید به وسیله آن تاریخجه ذخیره شد را نیز پاک کنید. البته این در صورتی است که یک اکانت گوگل روی گوشیتان فعال کرده باشید.

اما در خود اندروید این کار بسیار ساده تر است.

تنظیمات را باز کنید.

لیست را به پایین بکشید تا به Location برسید.

در سمت بالا-راست می توانید یک کلید on/off ببینید که به وسیله آن می توانید سرویس موقعیت یاب را خاموش – روشن کنید.

بر روی Location تپ کنید و وارد قسمت Google Location History شوید.

مجددا به وسیله دکمه سمت بالا-راست می توانید قابلیت ذخیره تاریخچه موقعیت جغرافیایی را خاموش یا روشن نمایید.

هم چنین می توانید تاریخچه ای را که قبلا ذخیره شده است را پاک کنید. اما به یاد داشته باشید که پس از حذف، دیگر قابل بازیابی نیستند.

چگونه مکان یابی یا لوکیشن را در آیفون یا آیپد خاموش کنیم؟

خاموش کردن مکان یاب (3)

اگر شما در کنار گوشی اندرویدی خود از آیپد استفاده می کنید یا اگر آیفون دارید و در کنارش یک تبلت اندرویدی، لازم است location tracking را در iOs نیز چک کنید: اپل علاوه بر ذخیره موقعیت مکانی شما، می تواند آن را در اختیار برنامه های دیگر هم قرار دهد. شما می توانید با رفتن به مسیر Settings < Privacy < Location Services این قابلیت را خاموش کنید. هم چنین می توانید لیست برنامه هایی که از سیستم موقعیت یاب استفاده می کنند را ببینید و برای هر کدام این دسترسی را خاموش کنید.

چگونه location tracking را در اندروید روشن کنیم؟

خاموش کردن مکان یاب (4)

اگر به Google Now خود نیاز فراوان دارید یا فکر می کنید رفت و آمدتان برای دیگران جالب و قابل توجه نیست تا نگران آن باشید، می توانید به آسانی این قابلیت را روشن کنید. برای روشن کردن سرویس ردیابی مکانی کافیست این کارها را به ترتیب انجام دهید:

تنظیمات را باز کنید.

به پایین اسکرول کنید تا به Location برسید.

بر روی Location تپ کنید و وارد قسمت Google Location Settings شوید.

بر روی Location Reporting ضربه زده و با استفاده از سویچ آن را روشن کنید.

و در آخر بر روی Location History تپ کنید و آن را هم روشن نمایید.

در دستگاه های اپل هم با رفتن به مسیر Settings > Privacy > Location Services و روشن کردن آن، این قابلیت را برگردانید.

نظر شما چیست؟ قابلیت location tracking اندروید مفید است یا این که خطری است برای حریم خصوصی افراد؟ اجازه دهید ما با نظرات شما نتیجه بهتری بگیریم.

tech24.ir

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید

یا    

رمز خود را فراموش کرده اید؟

ساخت یک حساب جدید