, ,
,

به گزارش نشریه اینترنتی نوجوان ها به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ ارسال پیام از طریف یاهومیل یا جیمیل هرچند که دیگر با وجود شبکه های اجتماعی و قابلیت های آن نسبت به گذشته کمرنگ تر شده است اما هنوز هم عده بسیاری از کاربران فضا وب برای تبادل اطلاعات و فایل های خود از این فضای استفاده می کنند.

برای هر فردی این مساله پیش آمده است که پس از ارسال پیامی در این فضا از آنچه ارسال شده پشیمان شده اند و یا به اشتباه پیامی را ارسال کرده اند، برای بازگرداندن این پیام ها یک راه حل ساده وجود دارد، کافیست گزینه enable undo send را فعال کنید.

برای دسترسی به این گزینه ابتدا صفحه جیمیل خود را باز کرده و سپس از گوشه سمت راست و بالای صفحه بر روی عکس چرخدنده کلیک کرده و گزینه setting را انتخاب کنید.

جیمیل (1)

در پنجره باز شده در قسمت general تیک گزینه enable undo send را فعال کنید، در مرحله بعد باید زمان بندی نمایش پیغام بازگرداندن پیام ارسال شده را انتخاب کنید.

جیمیل (2)

از این پس با ارسال هر پیام در جیمیل در بالای صفحه علاوه بر پیام موفقیت در ارسال گزینه نمایش پیام ارسالی را نیز می توانید ببینید. با کلیک بر روی آن در گوشه سمت راست پیام ارسال می توانید از انتخاب گزینه های مختلف به خصوص پاک کردن پیام استفاده کنید.

جیمیل (3)

جیمیل (4)

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید

یا    

رمز خود را فراموش کرده اید؟

ساخت یک حساب جدید