کاردستی ساخت پادری از لباس‌های کهنه

کاردستی ساخت پا دری از لباس های کهنه

ساخت پادری از لباس‌های کهنه یک روش خلاقانه و کاربردی برای استفاده مجدد از لباس‌هایی است که دیگر قابل استفاده نیستند. این کاردستی نه‌تنها به کاهش زباله‌های نساجی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند یک پادری زیبا و منحصر‌به‌فرد برای خانه شما ایجاد کند.  این روش نه‌تنها اقتصادی است، بلکه به محیط زیست نیز کمک شایانی می‌کند.

وسایل لازم ساخت پادری

لباس تریکو

نخ و سوزن

قیچی

ابتدا لباس را روی زمین پهن کرده و از قسمت بالا تنه ( قسمت آستین ها و یقه) از پایین تنه جدا کنید. سپس قسمت پایین لباس را به رشته های باریک باریک تقسیم کرده و برش بزنید.

پا دری (4)

برای این که نوارها خراب نشود و راحت تر برای مرحله بعد آماده شود، انتهای هر برش را به ابتدای برش بعدی با نخ و سوزن متصل کنید و محکم بدوزید سپس آن ها را به صورت گلوله های کاموا دور هم بپیچید.

پا دری (5)

اصلا به رنگ نوارها توجه نکنید چون هرچه رنگ ها بیشتر باشد کاردستی شما در انتها شیک تر خواهد شد. در این مرحله کافیست نوارها را به صورت گیس و به صورت یک دست و بلند به هم ببافید. اگر ابتدای گیس را به پایه یک صندلی وصل کنید در هنگام بافت مشکلی نخواهید داشت یا از خواهر یا برادرتان برای نگه داشتن نوارها کمک بگیرید.

پا دری (6)

حال شکل پادری که به صورت گرد باشد یا بیضی یا حتی مربع بستگی به سلیقه شما دارد. تنها کافیست نوار ها را حول یک محور دور هم بپیچید و مرحله به مرحله با سوزن ردیف ها را متصل کرده و با کوک محکم کنید تا شکل پادری شما تشکیل شود بزرگی این پادری نیز به خود شما بستگی دارد.

پا دری (7)

پا دری (1)

پا دری (3)

پا دری (2)

مقاله رو دوست داشتی؟
ارسال نظر
نظرت چیه؟
نویسنده :

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین‌ها
تبلیغات
محبوب‌ترین‌ها