بیماری عجیبی که تلفن همراه برای چشم ها به ارمغان می آورد

t بیماری عجیبی که تلفن همراه برای چشم ها به ارمغان می آورد

t بیماری عجیبی که تلفن همراه برای چشم ها به ارمغان می آورد

دکتر محمد‌رضا فرتوک‌زاده  درباره راه های پیشگیری از ضعیف‌ شدن چشم‌ها در زمان استفاده از فضاهای مجازی اظهار کرد: امروزه فضاهای مجازی در همه‌ دنیا حتی شهرها و روستاها به شدت مورد استفاده قرار گرفته است و هرچقدر سن استفاده پایین‌تر باشد به خصوص در کودکان سبب بروز آسیب‌ به چشم‌ها می‌شود.

وی با بیان اینکه در زمان استفاده از فضاهای مجازی باید بهداشت کار جهت پیشگیری از خشک شدن چشم‌ها انجام شود، افزود: استفاده از گوش‌ها و کامپیوترهایی که ۲ الی ۳ سانت ضخامت دارند اشعه آسیب رسانی به چشم‌ها وارد نمی‌کند اما اگر افراد از کامپوترهای قدیمی که صفحه مانیتور آن ضخامت دارد در محل کار به مدت طولانی استفاده ‌کنند ضرورت دارد از عینک‌های مخصوص آنتی یو وی و آنتی رفلکس بدون شماره استفاده کنند.

این متخصص چشم یادآور شد: نگاه کردن طولانی مدت به مانتیور سبب شده تا چشم‌ها باز بمانند و در نهایت سبب خشک شدن آنها شود اما در صورت عادی به دلیل اینکه افراد به جاهای مختلف نگاه می‌کنند و به طور مداوم پلک می‌زنند سبب شده تا چشم آنها خسیس باشد و احساس خشکی و یا ابتلا به خشکی وجود نداشته باشد.

فرتوک‌زاده عنوان کرد: نگاه کردن به تلوزیون و کامپیوتر به خصوص در محل کار یا هنگام تماشای فیلم و بازی سبب شده تا افراد جهت دقت بیشتر چشم‌ها را طور مداوم باز نگه دارند و حتی جلوی پلک ارادی را نیز بگیرند که این امر سبب خشکی، سوزش، خارش، قرمزی و ناراحتی چشم می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برای محافظت از چشم‌ها باید هر چند ثانیه یکبار پلک‌ها را باز و بسته کنیم، اضافه کرد: چشم‌ها  نباید به طور مستقیم در معرض تهویه هوا قرار بگیرند چراکه این امر سبب تبخیر اشک ‌و خشک شدن غدد اشکی می‌شود.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
بیش از ۵۰ اپلیکیشن واقعیت مجازی برای Daydream گوگل منتشر شد!

این متخصص چشم تاکید کرد: فاصله مناسب مانتیور تا چشم باید حدود ۱۵ الی ۲۰ درجه باشد و نوع نگاه باید از نگاه کردن افقی پایین‌تر باشد تا چشم کمتر خشک شود همچنین در هنگام استفاده از مانیتور، موبایل و تبلت باید استراحت چشم‌ها انجام شود و به اطراف نگاه کرد.

طبنا

مطالب مرتبط:

این بیماری دزد خاموش چشم شماست

کاربر عزیز

چنانچه این مطلب مورد توجه شما قرار گرفت، لطفا آن را لایک کنید.

 

 

t بیماری عجیبی که تلفن همراه برای چشم ها به ارمغان می آورد
امتیاز به این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *