کتاب خانه های عجیب دنیا

اختصاصی نشریه اینترنتی نوجوان ها

کتابخانه (16)

ماشینی قدیمی با شکلی ترسناک در جنوب آمریکا به کتابخانه ای سیار تبدیل شده است.

 

کتابخانه (1)

کتابخانه شهر اشتوتکارت آلمان. این کتابخانه که توسط معمار جوان کره ای طراحی شده است بیشتر شبیه مکعب روبیک و یا جعبه ای پر از کتاب به نظر می رسد.

 

کتابخانه (2)

کتاب خانه ای سوار بر الاغ. معلمی در کلمبیا با استفاده از دو الاغ کتاب ها را به دورترین مناطق روستایی کلمبیا می رساند. او معمولا چهار ساعت را طی می کند تا بتواند با کتاب هایش بچه ها را خوشحال کند.

 

کتابخانه (3)

کتابخانه ملی پاریس. این ساختمان از چهار برج تشکیل شده است که در میان ساختاری شبیه یک کتاب باز شده ساخته شده است. این کتاب خانه در سال 1996 به جای یک کتابخانه قدیمی ساخته شد.

 

کتابخانه (4)

کتابخانه ای سوار بر دوچرخه. 12 سال پیش هرناندو در شهر مانیل فیلپین کتاب های درسی اش را بیرون خانه در اختیار دیگران گذاشت و حالا در طی این سال ها کتابخانه ای دارد و  بسیاری از او کتاب به امانت می گیرند.

 

کتابخانه (5)

کتابخانه عمومی استکهلم در سوئد. این کتابخانه که به شکل قفسه باز طراحی شده در سال 1928 ساخته شده است.

 

کتابخانه (6)

کتابخانه مکانیکی پکن. هیچ چیز نمی تواند جای برگ زدن لذت بخش کتاب را آخر شب بگیرد. حالا حتی برای کسانی که دوست دارند در نیمه های شب پرسه بزنند و کتابی را انتخاب کنند و بخوانند راهی پیدا شده است. دستگاهی که در 24 ساعت شبانه روز می تواند کتاب در اختیار شما بگذارد.

 

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
مرتفع ترین برج پیچ و خم دار جهان

کتابخانه (7)

کتابخانه کالج ترینیتی در شهر دوبلین ایرلند. این دانشگاه، قدیمی ترین دانشگاه و این کتابخانه، قدیمی ترین کتابخانه ایرلند است. این کتابخانه که بزرگ ترین کتابخانه تک محفظه ای جهان است 200 هزار جلد کتاب را در دالانی بلند جای داده است.

 

کتابخانه (8)

مرکز کتابشناسی ساندرو در ایتالیا. این نه یک سفینه فضایی و نه ساختمانی خیالی است بلکه کتابخانه ای است که با الهام از شکل یک گل رز صورتی طراحی شده است.

 

کتابخانه (9)

کتاب خانه عمومی تایپه در تایوان. این کتابخانه به نحوی ساخته شده است که کاملا با طبیعت سازگار است. استفاده از چوب برای ساختمان و سلول های خورشیدی برای تامین انرژی، عایق بندی در برابر گرمای خورشید و تامین آب مورد نیاز از طریق جمع آوری آب باران آن را به ساختمانی منحصر به فرد تبدیل کرده است.

 

کتابخانه (10)

کنیا کتابخانه ای بر پشت شتر. کتابخانه ملی کنیا برای رساندن کتاب به عشایری که در مناطق دور دست زندگی می کنند به کمک شتر این خدمت را انجام می دهد.

 

کتابخانه (11)

کتابخانه بوستون در آمریکا. این کتابخانه بزرگ ترین کتابخانه شمال آمریکاست که از سال 1848 تاکنون فعال است. در این کتابخانه 24 میلیون جلد کتاب نگاه داری می شود.

 

کتابخانه (12)

کتابخانه واسکونسلوس در مکزیک. ساختمان بزرگ و عجیب این کتابخانه بیشتر شبیه یک مرکز صنعتی است. قفسه های کتاب فلزی کتاب بیش از 500 هزار جلد کتاب را در خود جای داده اند.

 

کتابخانه (13)

کتابخانه ایواکی در فوکوشیمای ژاپن. طرح بیرونی این کتابخانه مانند یک قفسه بزرگ با صدها کتاب رنگارنگ است. این کتابخانه در سال 2005 برای کودکان ساخته شده است.

 

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
بشقاب های مکمل

کتابخانه (14)

کتابخانه ای سوار بر قایق. این کتابخانه برای ملوانانی که بیشتر روزها را در دریا می گذرانند ایجاد شده است.

 

کتابخانه (15)

کتابخانه ناسائو در باهاما. این محل در گذشته محل نگهداری تبهکاران بوده است و در سال 1837 به کتابخانه تبدیل شده است و 28 هزار جلد کتاب در خود جای داده است.

امتیاز به این نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *