چگونه برای خود یک کامپیوتر شخصی بسازیم؟ (۱)

اختصاصی نشریه اینترنتی نوجوان ها

در مطلب قبل، از قطعات مورد نیاز برای ساختن کامپیوتر صحبت کردیم. در اینجا می خواهیم به نحوه سر هم بندی (اسمبل) قطعات بر روی مادربرد و کیس صحبت کنیم.
بسیار خوب در قدم اول شما باید درِ کیسی را که تهیه کرده اید باز کرده و پاور را در جای مورد نظر قرار دهید و با پیچ های مخصوص پاور که معمولا در بسته بندی قرار می دهند، پاور را محکم کنید.

رایانه شخصی.سایت نوجوان ها (1)

حال نوبت جایگذاری قطعات روی مادربرد است، بسیار مراقب باشید قطعات بسیار حساس هستند و باید با دقت سر جای خودشان قرار گیرند. مادربرد را از جعبه خارج کنید. مادربرد را در روی سر جعبه بگذارید و به هیچ وجه آن را روی زمین نگذارید زیرا وقتی می خواهید رم و سی پی یو را جا بزنید ممکن است به لحیم قطعات آسیب وارد شود.

رایانه شخصی.سایت نوجوان ها (2)

رایانه شخصی.سایت نوجوان ها (5)

در قدم بعدی سی پی یو را از بسته بندی خارج کنید و با احتیاط به روی سی پی یو قرار دهید. مراقب باشید. اگر سی پی یو را اشتباه بر روی مادر برد قرار دهید به پین های سی پی یو آسیب جدی وارد می شود و ممکن است دیگر درست نشود. برای اینکه از درست بودن سی پی یو در جای خودش مطمئن شوید به مثلث طلایی شکل بر گوشه پایین سمت چپ سی پی یو توجه کنید و آن را به سمت مثلث طلایی بر روی جای سی پی یو در مادربرد همسان کنید و اهرم را ببندید تا سی پی یو محکم شود.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
مقایسه وای فای و لای فای

رایانه شخصی.سایت نوجوان ها (6)

رایانه شخصی.سایت نوجوان ها (3)

رایانه شخصی.سایت نوجوان ها (4)

رایانه شخصی.سایت نوجوان ها (7)

رایانه شخصی.سایت نوجوان ها (8)

بسیار خوب بعد از اینکه سی پی یو را بر روی مادربرد قرار دادید، حالا نوبت به فن سی پی یو است که برای خنک کردن سی پی یو استفاده می شود. سی پی یو به علت پردازش قوی که دارد بسیار گرم می شود و این گرم شدن باعث می شود که به سی پی یو آسیب برسد به همین علت ما از خمیر سلیکون (خمیر سلیکون را برای انتقال بهتر گرما بر روی سی پی یو می زنند) و خنک کننده پردازنده استفاده می کنیم.

رایانه شخصی.سایت نوجوان ها (9)

قدم بعدی نصب رم در اسلات رم بر روی مادربرد هست. با توجه به شکاف کوچک وسط رم آن را با اسلات رم تطبیق بدهید و با فشار آرام دو طرف رم را محکم کنید و از محکم بودن آن مطمئن شوید. توجه داشته باشید اگر مادربرد شما دارای دو اسلات بود با زدن یک رم یا دو رم مشکلی نیست اما اگر مادربرد شما دارای چهار اسلات رم بود به این معنی است که شما باید رم ها را یکی در میان جا بزنید، به علت این که فقط دو کانال با هم کار می کند و می تواند سیستم را راه اندازی کند.

mosabeghe

کاربر عزیز

چنانچه این مطلب مورد توجه شما قرار گرفت، لطفا آن را لایک کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *