هاست چیست؛ ۴ نوع هاست پرفروش کدامند؟

هاست چیست
t هاست چیست؛ ۴ نوع هاست پرفروش کدامند؟

در دنیای کنونی که رایانه آن را فراگرفته است دانستن این که هاست چیست امری بسیار ضروری است. هاست هر دستگاه سخت افزاری است که قابلیت دسترسی به شبکه را از طریق رابط کاربری، نرم افزار تخصصی، آدرس شبکه، پشته پروتکل یا هر وسیله دیگری دارد. برخی از نمونه‌ها عبارتند از، رایانه‌ها، دستگاه‌های الکترونیکی شخصی، تین کلاینت‌ها و دستگاه‌های چند منظوره و غیره.
در ادامه این مقاله بیشتر و دقیقتر خواهید خواند که هاست چیست و انواع آن کدامند.

هاست چیست؟

میزبانی وب یک سرویس دیجیتالی است که دیگران را قادر می‌سازد تا وب سایت شما را به صورت آنلاین ببینند و از آن استفاده کنند. این سرویس متن، عکس‌ها، ویدیوها، فایل‌ها و سایر داده‌های وب‌سایت شما را در مکانی روی سرور فیزیکی ذخیره می‌کند تا دیگران بتوانند در هر زمان از طریق اینترنت به آن دسترسی داشته باشند.
اگر قصد دارید یک وب سایت، فروشگاه آنلاین یا وبلاگ راه اندازی کنید، به میزبانی وب یا اجاره سرور اختصاصی نیاز دارید.

میزبانی وب یا خرید vps سرعت بالا مکانی امن برای ذخیره محتوای آنلاین فراهم می‌کند. کد، تصاویر، ویدئوها و متنی که یک وب سایت را تشکیل می‌دهند، همگی باید در جایی ذخیره شوند.
بدون یک مخزن دیجیتال پایدار، هیچ یک از ما نمی‌توانستیم به طور مداوم به محتوای وب دسترسی داشته باشیم. این امر میزبانی را به یکی از حیاتی‌ترین بخش‌های توسعه حضور آنلاین برای هر کسی، از شرکت‌های بزرگ گرفته تا حساب‌های شخصی در مقیاس کوچک تبدیل می‌کند.

میزبانی وب به کاربران اجازه می‌دهد تا محتوا را خارج از سایت ذخیره کنند و هزینه های ذخیره سازی محلی و ردپای فیزیکی مرتبط را کاهش دهند. همچنین ساخت یک حضور واقعی وب بادوام را با مزایای داخلی مانند پشتیبان‌گیری برای امنیت و پشتیبانی آسان‌تر می‌کند.

برخی از میزبانی وب به صورت محلی از طریق رایانه های شخصی یا سرورها انجام می‌شود، اما ارائه دهندگان شخص ثالث مبتنی بر ابر بیشتر استفاده می‌شوند. هنگامی‌که شروع به جستجو برای یک سرویس میزبانی می‌کنید، باید بتوانید طیف گسترده ای از گزینه های رایگان و پولی را پیدا کنید.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
بزرگ ترین رود جهان کدام است؟ | نیل یا آمازون؟

4 نوع هاست پرفروش

هاست چیست

۱- هاست اشتراکی

هاست اشتراکی به عبارت ساده، یک نوع میزبانی است که در آن تعدادی از وب سایت‌ها فضای سرور را به اشتراک می‌گذارند.
از آنجایی که شما در حال اشتراک گذاری فضا با حساب های دیگر هستید، هاست‌ها می‌توانند قیمت های پایین تری ارائه دهند، به همین دلیل است که هاست اشتراکی محبوب ترین نوع هاست مخصوصا برای مبتدیان است.
علیرغم تعداد گزینه های میزبانی موجود، میزبانی مشترک برای اکثر وب سایت ها، به ویژه میزبانی سطح مبتدی، گزینه ای مناسب است.

علاوه بر به اشتراک گذاری فضای سرور، وب سایت شما منابع سرور رایج مانند RAM و CPU را با بسیاری از مشتریان دیگر به اشتراک می‌گذارد. این تنظیم علاوه بر نیاز به دانش فنی کمی‌از جانب کاربران، منجر به کاهش هزینه هاست می‌شود.

۲- هاست وردپرس

هاست چیست

هاست وردپرس نوعی میزبانی وب است که به طور خاص برای میزبانی وب سایت های وردپرسی طراحی شده است. یک برنامه میزبانی وردپرس خوب، سایت وردپرس شما را برای برآورده کردن تمامی‌‌الزامات سرعت، امنیت و عملکرد، با ویژگی‌هایی مانند کش، پشتیبان‌گیری، فضای ذخیره‌سازی کافی و پهنای باند کافی، بهینه می‌کند. به طور کلی، برنامه های میزبانی وردپرس نصب آسان و با یک کلیک برای وردپرس، به روز رسانی خودکار، مقیاس پذیری و پشتیبانی خوب از مشتری را ارائه می‌دهد.

هنگام انتخاب بهترین نوع هاست برای سایت وردپرسی خود چندین گزینه دارید. هر نوع دارای مزایا و معایبی است و بهترین انتخاب برای شما به بودجه، تخصص فنی و نیازهای وب سایت شما بستگی دارد. بیایید انواع مختلف هاست وردپرس موجود را بررسی کنیم.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
عکس دختر کارتونی برای پروفایل ترند سال 1402+ متن بیو دخترانه

۳- سرور مجازی

سرور مجازی که به عنوان ماشین مجازی (VM) نیز شناخته می‌شود، یک فضای پارتیشن بندی شده در داخل یک سرور واقعی است و عملکرد یک سرور فیزیکی اختصاصی را تکرار می‌کند. یک سرور مجازی که معمولاً در ابر یا مرکز داده خارج از سایت دیگری قرار می‌گیرد، از سخت افزار و منابعی استفاده می‌کند که توسط چندین کاربر دیگر با سطوح مختلف کنترل به اشتراک گذاشته شده است.

سرورهای مجازی تخصیص مجدد منابع و انطباق با بار کاری پویا را آسان می‌کنند. یک نرم افزار مجازی سازی به نام Hypervisor سرور فیزیکی یا ماشین میزبان را به چندین VM تقسیم می‌کند که هر کدام سیستم عامل (OS) خود را اجرا می‌کنند. انتزاع یا جداسازی هایپروایزر از سخت افزار ماشین میزبان زیربنایی، چندین VM را قادر می‌سازد تا به طور موثر منابع محاسباتی سرور فیزیکی، مانند پهنای باند شبکه و فضای حافظه را به اشتراک بگذارند.
در اصل، هایپروایزر با اجرای بر روی سخت افزار سرور و دادن جداسازی به ماشین های مجازی که برای عملکرد مستقل نیاز دارند، به عنوان سیستم عامل میزبان عمل می‌کند.

۴- سرور اختصاصی

میزبانی سرور اختصاصی اساساً به این معنی است که وب سایت شما سرور مخصوص به خود را دارد. قدرت و انعطاف پذیری فوق العاده ای را ارائه می‌دهد، اما معمولاً قیمت بالایی دارد. به این ترتیب، مهم است که قبل از خرید هاست اختصاصی، تحقیق خود را انجام دهید.
به عنوان مثال، اکثر وب سایت‌ها با یک برنامه میزبانی مشترک شروع به کار می‌کنند، اما به زودی رشد می‌کنند تا از محدودیت های آن برنامه اشتراکی ارزان فراتر می‌روند. گزینه های شما در اینجا می‌تواند شامل ارتقاء به یک سرور خصوصی مجازی (VPS) یا یک سرور اختصاصی باشد. این به شما بستگی دارد که گزینه های مختلف را بسنجید.

شاید به این مطلب هم علاقمند باشید
معرفی رشته داروسازی

همانطور که می‌دانید، هاست اشتراکی سایت شما را روی سروری با صدها سرور دیگر ذخیره می‌کند. برای وبلاگ های شخصی یا مشاغل بسیار کوچک، این گزینه کافی است. با این حال، این بهترین گزینه برای عملکرد نیست، و همچنین انعطاف‌پذیری خود را از دست می‌دهید، زیرا نمی‌توانید موارد را خودتان پیکربندی کنید (زیرا باید با دیگران به اشتراک بگذارید).

از سوی دیگر، یک VPS به سایت شما فضای خاص خود را می‌دهد، جدا از سایت های دیگر، در حالی که هنوز سرور را به اشتراک می‌گذارد. از آنجایی که سایت شما برای سایر کاربران ایزوله شده است، عملکرد آن احتمالاً سازگارتر خواهد بود. همچنین در مورد نحوه پیکربندی سرور، ‌انعطاف پذیری بیشتری خواهید داشت.
با این حال، اگر به بیشترین قدرت برای سایت خود نیاز دارید، میزبانی سرور اختصاصی برنامه انتخابی است.

نتیجه گیری

میزبانی وب سرویسی است که فضایی را برای نگهداری تمامی ‌فایل ها برای وب سایت شما ارائه می‌دهد. برای اینکه بتوانید میزبانی وب بخرید، ارائه دهنده نیاز دارد که از قبل صاحب یک دامنه باشید.
انواع مختلفی از میزبانی وب وجود دارد، بسته به نوع میزبانی وب که خریداری می‌کنید، ابزارهای مختلفی در اختیار خواهید داشت. برخی از میزبانی وب خدماتی را ارائه می‌دهند که به شما کمک می‌کند تا وب سایت شما را بدون نیاز به دانش فنی زیادی در حال اجرا نگه دارید.
شما می توانید برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر و گرفتن مشاوره ونصب و راه اندازی هاست متناسب با نوع فعالیت خود با متخصصین و کارشناسان وب رمز تماس بگیرید.

 

این مطلب صرفا برای آشنایی شما با کسب‌ وکار مهمان منتشر شده است و نشریه اینترنتی نوجوانها هیچ مسئولیتی را در این مورد نمی‌پذیرد.

t هاست چیست؛ ۴ نوع هاست پرفروش کدامند؟
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *